Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Om oss

Erotikhyllan skapades för och av njutningsälskare.


Erotikhyllan är en av Sveriges största webbshoppar specialiserade på vuxenleksaker. Vi specialiserar oss på leksaker av mycket hög kvalitet. Vi säljer både sexleksaker men också mycket annat för att vi vill att du som kund ska hitta allt på samma ställe. I vårt sortiment finner du bl.a. klitorisvibratorer, penisringar och knipkulor som ger en skön stund full av njutning.


Vi har ett stort utbud av analpluggar, sexdockor, glidmedel, kondomer, vibratorer och dildos samt vibrerande ägg och kulor.


Vi vet att alla som inte testat sexleksaker eller sex toys tidigare blir alltid extremt positivt överraskade. Många kallar just sexleksaker för sex toys idag. Det är egentligen samma sak. Sex toys och sexleksaker kan ge en nytändning för par där samlivet börjar gå på tomgång, och dels kan de vara bra onanihjälpmedel när man vill göra det skönt för sig själv. Sexleksaker och sex toys finns snart i alla tänkbara färger, former och prisklasser. De senaste åren har utbudet av sex toys ökat explosionsartat. Design är numera alltid i fokus när det kommer till sexleksaker, faktum är att de sex toys som man hittar på en sexshop ofta leder design- och teknikutvecklingen inom wellnessprodukter. Sexleksaker och design hänger numera alltid ihop.

När det gäller sex toys och sexleksaker för stimulans av klitoris finns det nästan hur mycket som helst att välja på i vår e-handel. Ända sedan början har man kunna finna allt från den minsta lilla klitorisvibrator som kan hängas på nyckelknippan, till de mest fantasifulla varianter av sexleksaker som ser ut som utomjordingar eller moderna konstverk. Så det är inga problem att hitta just din egen personliga favorit bland våra sex toys och sexleksaker. Det finns bra exempel bland det som vi kategoriserar som klitorisvibratorer i vår sexshop. En klitorisvibrator, bland sex toys, är en sexleksak som kan användas till att stimulera andra erogena zoner än klitoris, det är helt enkelt en minivibrator som inte sitter i en dildo eller på en penisring, utan är en helt fristående typ av sex toys. Inne i vaginan finns det ett område som kallas G-punkten. Vid stimulering med sex toys, sexleksaker eller med kroppsdelar, sväller den och vid beröring kan det leda till G-punktsorgasm. Mannens prostata kan jämföras med en kvinnas G-punkt. Prostatan hittar du ca 5 cm upp i ändan, mot magen. Stimulera den mjukt med sexleksaker eller fingrar och du ökar njutningen under samlag. Glöm inte att använda glidmedel för ännu bättre glid och större njutning när du använder dina sex toys. Du hittar alla typer av glidmedel och sexleksaker för prostatan i vår e-handel.


Vi siktar på att inom kort ha det största urvalet av sexleksaker, sex toys och underkläder och i Sverige.


Vår kundtjänst - Vi är mycket stolta över att erbjuda högsta kvalitet av kundservice från vår kunniga och trevliga personal.


Testa oss. Är du inte nöjd så har du alltid 14 dagars öppet köp. Vi har en välvilja att
hjälpa dig att hitta det du vill ha. Vi är proffs, och det skall kännas genom
hela ditt köp.


Har du några frågor? Tveka inte att skriva till oss på info@erotikhyllan.nu eller i vår
chatt. Vi hjälper gärna till!


Erotikhyllan
Hovgårdsgatan 1B
263 57 Höganäs

0704-219406
Org. nr: 910523-5684
Filmhyllan är godkända för F-skatt och moms.

Momsnr: SE910523568401